OBS: Vi gør opmærksom på, at det kan forekommer ved arrangementer i Parken, at der tilbydes et andet menukort i 3-4 timer inden arrangementets start
Book bord / Book a table
Dansk
Laks | 189,-
Bagt laks - stegte grøntsager − hummersauce ovnbagte kartofler m. hvidløg og sesam
Moules frites | 175,-
( Kan kun fås i forår-sommerperioden )
Hvidvinsdampede muslinger - skalotteløg - hvidløg - cremet bisque - urter - sprøde pommes frites
Chili Con Carne | 175,-
Krydret oksekød - bønner - jalapeños - creme fraiche
Serveres med ris og tortilla chips.
Oksefilet | 205,-
Mør 300g oksefilet - hjemmelavet bearnaise el. pebersauce
sprøde pommes frites el. curly fries
Grillet ribeye | 235,-
Mør 300g New Zealandsk ribeye
hjemmelavet bearnaise el. pebersauce sprøde pommes frites el. curly fries
Sideorders
Tomatsalat | 60,-
Løgringe m. chilimayo | 55,-
Pommes frites eller curly fries m. chilimayo | 60,- Årstidens grønt | 60,- Ekstra ris | 40,-
English
Salmon | 189,-
Baked salmon - roasted vegetables − lobster sauce oven-baked potatoes with garlic and sesame
( Only available spring-summer period )
Steamed mussels in white wine - shallots - garlic - creamy bisque - herbs - crispy fries
Spiced minced meat − kidney beans jalapeños − green salad − sour cream
Served with rice and tortilla chips
Striploin | 205,-
Tender 300g striploin homemade bearnaise or pepper sauce crispy french fries or curly fries
English
Grilled ribeye | 235,-
Tender 300g New Zealand ribeye
homemade bearnaise or pepper sauce crispy french fries or curly fries
Tomato salad | 60,-
Onion rings w. chilli mayo | 55,-
Pommes frites eller curly fries w. chilli mayo | 60,-
Seasonal vegetables | 60,- Extra rice | 40,-
Book bord
Sortedam Dossering 21
2200 København N
- Find vej til caféen
Tlf.: 35 37 38 27
E-mail: info@22cph.dk
Selskaber fra 15 gæster: event@spisestederne.dk
Find os på Facebook
Find os på Instagram
Takeaway via Wolt
! OBS !
Vi gør opmærksom på at ALT elektronik og andre personlige ejendele på og under vores borde er på
EGET ANSVAR
Læs Cookiedeklaration her
Åbningstider
Sidste udskænkning 15 min før
Mandag
Køkkenet lukker
10:30 - 23:00
21:00
Tirsdag
Onsdag:
Torsdag:
10:30 - 23:30
21:15
Fredag:
10:30 - 24:00
21:30
Lørdag: Køkkenet lukker
09:30 - 24:00
Søndag:
09:30 - 23:00